Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kerttervezés, ahogy mi szeretjük

Kertet tervezni mindenki tud - íme egy közkeletű tévedés. Kertet tervezni csak vagyonokért lehet - íme egy másik. Megtaláltuk az arany középutat.

Kert témában is több olyan internetes napló van amit követünk és olvasunk, s mivel afféle lokálpatriótának tarjuk magunkat, igyekszünk helyi (de legalábbis magyar) oldalakat keresni. Nem kérdéses, hogy ezen a téren is van mit tanulni a Lajtán túlról, de az eddigi tapasztalataink alapján már kis hazánkban is vannak remek kezdeményezések, oldalak, blogok.

Facebook-oldalunkat itt lehet like-olni!

Kert (főleg díszkert) témában ezzel együtt kevés olyan állandó, nem szakmai oldal van, amit hobbi kertész vezet a saját tapasztalatáról, ízlésvilágáról és amelyben kitekintést lehet kapni kertészeti irányzatokra, egy-egy egyedi, valamiért érdekes tervező, kertépítő munkájára.

1 Tovább

Kertet tervezni nem kell félnetek jó lesz

Nagyszüleink még mindent saját maguk oldottak meg, mi meg már mindent specialistára bízunk. Ha ez ilyen egyszerű volna...

Anno az volt a módi, hogy ha Kovácséknál ház épült, akkor odasereglett az egész falu, és persze ha más valaki kezdett építkezésbe, akkor ott volt a Kovács-család apraja-nagyja. A kaláka módszerrel egész falvak épültek fel, és természetesen megvolt az előnye is, hiszen ennél olcsóbb megoldást nem igen lehet kitalálni sem. Na persze voltak hátrányok is, sok mindent ugyanis egyszerűen összegányoltak.

Facebook-oldalunkat itt lehet like-olni!

A porta a bejárat felől nézve, 2014 márciusa

3 Tovább

Parasztház, falusi porta a Balaton-felvidéken

blogavatar

Százötven éve megépítették, most felújítjuk.

Utolsó kommentek