Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kicsi, egyszerű, és sokat segít a nehéz napokon

Értelmetlennek tűnik, de mégis igaz: a felújításhoz is kell egy jó logó. Vagy valami olyan.

Nyilván nem arról van szó, hogy rendeltünk egy logót, illetve ha nem lenne, akkor megállna az élet. Inkább arról, hogy mivel a felújítás hosszas, fárasztó folyamat, ahol egyik percben még mosolyogva nézel a jövőbe, de egy perccel később már letaglózva ülsz a sámlin ("Hogy foghattam ebbe bele?!"), egy szó mint száz nem egy sétagalopp, így semmiképp sem árt, ha van valami olyan, ami az elérni kívánt állapotot megtestesíti.

Az én esetemben ez a valami az építészeti terveken szereplő kis díszító elem volt. És ez olyan, mint egy logó, meg is mutatom.

2 Tovább

Ebbe kellett belelátni a szépséget

A házat 2012 tavaszán vásároltuk meg, íme néhány kép az akkori állapotokról.

A ház elég rossz állapotban volt, a falak repedeztek, a kert tele volt minden limlommal, a tetőt és a falakat elfoglalta a borostyán. Szóval lett volna miért kifordulni az udvarból. De mégsem ezt tettük.

További képekért lapozz!

4 Tovább

Mi ez az egész?

Hogyan szépül meg egy 150 éves parasztház a Balaton-felvidéken? - erről szól ez a blog, amelyen sok képet mutatunk majd a megújulásról, és megosztjuk az időközben szerzett tapasztalatokat is. Mert a jelek szerint tapasztalatból lesz elég, nem is csak a legjobb fajtából... de az is látszik már, hogy mindez nagyon is megéri majd!

Kezdésnek íme egy kép a Fő utcáról, közvetlenül azt követően, hogy elkezdett esni a fővárost egy nappal később teljesen lebénító hó.

0 Tovább

Parasztház, falusi porta a Balaton-felvidéken

blogavatar

Százötven éve megépítették, most felújítjuk.

Utolsó kommentek